Twee pizza’s en een paar drankjes. Wat lijkt een normale bestelling leek, werd voor pizzaverkoper Thomas van Kette Domino’s in Berlijn een grote verrassing.

Een briefje bij de bestelling trok als eerste zijn aandacht: “voor de leukste bezorger”.

Thomas had hier behoorlijk wat vraagtekens bij, maar hij heeft al heel wat gezien in zijn tijd als bezorger en heeft al veel lol gehad met het lezen van reacties van klanten. “In de eerste instantie dacht ik aan een studentengrap.”

Maar toen hij de pizza op het aangegeven adres kwam bezorgen deed de klant vrolijk open. Daar trof Thomas een huis aan die helemaal was ingericht voor een verjaardag. Er hingen slingers, er was taart en er was muziek. Er was alleen geen enkele persoon aanwezig.

Thomas raakte met de klant Lisa in gesprek. Zij vierde haar verjaardag, maar alle uitgenodigden hadden afgezegd. Hij kon moeilijk nee zeggen op zo’n bijzondere uitnodiging als die van haar, dus hij besloot te blijven en een stuk taart mee te eten.

Lisa vertelde dat ze toch een prima dag had, omdat ze die dag een reclame op internet tegenkwam over een online casino. Om toch een beetje in de verjaardagssfeer te komen, besloten ze samen wat te spelen.

Ineens kregen ze het bericht dat Lisa de jackpot had gewonnen. Samen lagen ze in een deuk, want zoiets kan natuurlijk nooit na één poging.

Later werd Thomas op de vingers getikt door zijn baas, omdat hij zo laat pas terug was. Hij was door het mooie spel totaal vergeten dat hij nog hoorde te werken.

Enkele werkdagen later moest Thomas een nieuwe bestelling bezorgen met hetzelfde bericht en hij wist direct dat het Lisa was. Wat bleek? Lisa was schatrijk. De jackpot klopte. Maar zij was zo dankbaar met het verrassende bezoek van haar nieuwe vriend, dat zij Thomas nog een keer uitnodigde om de helft van haar winst met hem te delen!

 

 

Wil je meer onderzoeken ontvangen? Geef dan je email op.

Naam

Email